...muuta kuin pitkähäntäiseksi eläimeksi!

Niin meni koko päivä minulta ja tyttäreltä, kun täytimme kuusi isoa voileipäkakkua. No, ei ihan koko...about kuusi tuntia plus kaupassa käynnit. Ei näköjään liioiteltu yhtään ruokatavaran määrässä, nimittäin ihan sopivasti riittivät täytteisiin. Huomenna kuorrutus ja koristelu ja sitten naapuriin kattamaan juhlapöytää.

Äiti oli puolestaan täyttänyt tänään kuusi täytekakkua pakastetuoreilla vadelmilla ja mansikoilla. Aika paljon saa tarjottavien puolesta tulla vieraita ja toivottavasti tulee. Jännittää kovasti, että ketä tulee paikalle, kun laitoimme lehteen avoimen kutsun, niin kuin täällä päin on usein tapana.

Löysin ullakolta vanhat, asuuni sopivat avokkaat ja tein hyvän päätöksen: Korkeakorkoiset saavat mennä ullakolle ja minä laitan jalkaani vanhat avokkaat, joilla voin vaikka juosta! Kyllä helpotti, kun päätin olla esittämättä hienompaa kuin olen!!!

Tässä tulee minun vajaan kuukauden kestäneen blogihistoriani rumin valokuva. Tämä on kuitenkin se tämän päivän kuva ja toivottavasti huomenna on esittää jotakin kauniimpaa

 

Oli muuten hyvä, että tuli hommattua keväällä iso jääkaappi. Sinne hyllyille sujahtivat kaikki kuusi voileipäkakkua ja vielä jäi tilaa maitopurkeille ja muille. Siellä ne nyt mehevöityvät kirjat päällä painona.