Tyttären kanssa tyhjättiin aamulla kauppa! Menin tyhmä ottamaan pienemmät kärryt, eiväthän ne riittäneet! Emme me ostaneet juuri muuta kuin värkit kuuteen isoon voileipäkakkuun ja n 30 litraan boolia. Uskomaton lasti silti kannettiin pihalle.

Vihannes/ hedelmäosaston myyjä oli tosi ystävällinen ja lupasi tilata meille vielä huomisaamuksi loput värkit...lähinnä voileipäkakkujen koristeluun, niin ja pari carambola-tähtihedelmää. Ajattelin, että tähdet näyttävät kivalta, kun ne kelluvat booliastian pinnalla.

Olen ihan pihalla amppelikukkasten kanssa (tulipa hauska merkitys lauseelle). Kukkatarhalla varoitettiin liiasta kastelusta. Pitää kuulemma aika kuivaksi päästää.  Tänään ne näyttivät melko nahistuneilta auringonpaahteessa ja äiti puolestaan neuvoi laittamaan runsaasti vettä, vaikka eivät kuivilta tuntuneetkaan. Mutta eipä sen puoleen, jos ne kuolevat, voin syyttää joko kukkatarhan myyjää tai äitiä. Kunhan nyt edes lauantaihin asti menisivät. Kukkalaatikot aion ensi yöksi peitellä sanomalehdellä kaiken varalta. Siis hallan varalta.

Huomenna väännetäänkin sitten voileipäkakkuja. Haemme valmiiksi siivutetut vuokaleivät leipomolta ja sitten alkaa täyttäminen. Täytyy yrittää saada hyvät yöunet. Huomaan nimittäin jo nyt pienoista yliväsymystä, joka ilmenee siten, että ei pysty rentoutumaan. Käy ylikierroksilla niinsanotusti.

Vaan eikö se tästä...