Olipas kokemus! Meitä oli tuhatkunta Oriflamen myyntikonsulttia Silja Serenadella seilaamassa perjantaista sunnuntaihin. Heti mennessä oli Olympiaterminaalissa vastassa hirmuisen pitkiä herroja yläilmoissa toivottamassa tervetulleeksi. Nämä puujaloilla kävelijät olivat kuin esimakua kaikille niille alansa huippuosaajille, joita matkan aikana saimme nähdä.

 

 

 

Saaristomaisemaa hytin ikkunasta. Vielä oli maisema aika karua tähän aikaan vuodesta.

 

 

 

Laivan kävelykadulla soitti orkesteri upeaa jazzia ja bluesia.

 

 

 

Kaikenlaisiin 'julkkiksiin' saattoi törmätä.

 

 

 Minä onnistuin pääsemään yhteiskuvaan Oriflamen Suomen keulahahmon Rakel Lassilan kanssa. Tämä upea nainen (oikeanpuoleinen)  ;)  vastasi siitä, että kaikki oli laadukasta ja viimeisen päälle järjestettyä.

 

 

Matkan aikana meille esiintyi mm. New York Showteam

 

 

Meitä oli siis hurja määrä, meitä 'minä olen Oriflame' -paitaisia. Joihinkin ennestään tuntemattomiin ihmisiin tuli tutustuttuakin matkan aikana eri tilanteissa. Iloinen oli tunnelma ja miksipä ei, sen verran hienosti kaikki oli järjestetty meitä varten. Viihdeohjelma oli huippuhyvää. Näimme todellisia taitureita, mm. akrobaatteja, jonglöörejä, koomikkoja, pellejä, laulajia, tanssijoita, ...

Ehkä paras oli Jonas Wramellin meikkinäytös, Jonas on Oriflamen ylpeys, kansainvälinen meikkitaiteilija. Hän teki minuun lähtemättömän vaikutuksen: loistava esiintyjä ja ennen kaikkea valtavan ammattitaitoinen, luova ja kauneudentajuinen taiteilija, joka on arvatenkin unelma-ammatissaan...

 

Jonas Wramell, näytöksen mallina Elisa.

 

 

Monta kokemusta rikkaampana palailen nyt arkeen. Tietoakin tuli kovasti. Tästä on hyvä jatkaa puolisen vuotta kestänyttä myyntikonsultin uraa. Tätä tekevät tosiaan innostuneet ja osaavat ihmiset ja se into tarttuu.