...tämä helle vie puhdin, voimat ja mehut. Melkein asenteenkin, muttei onneksi ihan. Asenteella selviää tästäkin. Kun ajattelee oikein pimeää, loskaista, viimaista marraskuun päivää niin oi miten mukavaa ajanjaksoa sitä nyt eletäänkään!

Olen tyytyväinen itseeni. Tälläkin kelillä olen jaksanut siivota huushollin. Tosin luistin hieman ja tyydyin normaaliin siivoukseen (imurointi, vessan pesu ja pölyjen pyyhintä) suursiivouksen (lisänä mattojen pudistelu ja lattianpesu) sijaan, vaikka saammekin ylihuomenna vieraita Kreikasta saakka.

Kaupasta kannettiin tytön kanssa tavaraa selkä vääränä, käytiin ostamassa hänelle bikinit, tädin synttäreillä piipahdettiin ja illalla vielä kahvitettiin yhdet omat vieraat. Muuttolaatikoita kannoin vintille odottamaan elokuun loppua, jolloin tyttö ja se kreikkalaispoika muuttavat pohjoisemmaksi päin Suomea opiskelemaan.

Koira jäi nyt reilun 30 asteen lämpötilassa lenkittämättä, mutta se piristi itseään tappamalla rotan omassa tarhassaan sillä välin kun kahvitimme vieraita. Kiltti koira, kun päästi heti irti saaliistaan, kun sanoin 'irti!'

Tässä Ronja Rottakoira helteestä ja rottajahdista uupuneena