Tänään muutimme evakkokämpästä takaisin kotiin, kun kreikkalaisvieraat ja Miia lähtivät ajelemaan kohti Helsinkiä. Hirmuinen määrä pyykkiä ja muutenkin selvittämistä, kuten se, että mihin kasataan Ioanniksen 'muuttokuormaa', lähinnä vaatteita, kun joka paikka on täynnä. Onneksi meillä on ullakko (joka sekin on nyt kyllä ihan täynnä). Nyt on kyllä sellainen fiilis, että kunhan muuttokuorma saadaan täältä pois, niin käyn kyllä perusteellisesti läpi kaapit ja heitän kaiken ylimääräisen kirpparisäkkeihin. Ahdistaa!

Huomasin, että Miian piilarikotelo oli jäänyt kotiin ja hetken aikaa jo harmittelin, kun en ollut mukana pakkaamassa. Vaan ajattelin sitten, että pieni juttu tuo on. Pitäähän tytön oppia itse huolehtimaan ja kyllähän hän jo kiitettävästi osaakin.

Tico-kissa oli ihan onnesta soikeana kun äiti ja iskä tulivat ihan kunnolla kotiin. Ja kieltämättä on itsekin kiva olla omassa kodissa ja omassa rauhassa. Nyt onkin kerättävä pari viikkoa voimia, että jaksaa kahden viikon Kreikanloman. Vaikka minulla on kyllä aavistus, että siitä tulee hemmotteluloma.

Ronja-koira lähti Mustinkulmaan riiuureissulle. Kummallinen juoksu sillä, kun oli tärppipäivät vissiinkin jo käsillä, vaikka vasta muutama päivä sitten huomasimme juoksun alkaneen. Onnistuisipa nyt. Mukava ajatus se, että Ronja saisi hoitaa koiravauvoja, vaikka ne vauvat ovatkin sitten Ylöjärvellä Mustinkulmassa, eivätkä täällä.