Pakko purkaa tuntojaan täällä. Mua ihan raivostuttaa joidenkin ihmisten kiihkomielisyys. Jos ilmoittaa, ettei halua äänestää presidentinvaalien toisella kierroksella, niin se on nähtävästi jotenkin häpeällistä!  Äänestämättä jättäminen kuulemma merkitsee samaa kuin äänestäisi Haavistoa (mikä nyt ilmeisesti eräiltä tahoilta on kauhistuksien kauhistus). Minä en kyllä yhtään ymmärrä, millä logiikalla äänestämättä jättäminen on sama kuin äänestäisi sitä toista!

Suoritin kansalaisvelvollisuuteni ensimmäisellä kierroksella. Tällä kertaa nyt en vain uskalla olla kannattamassa kumpaakaan, koska kummallakin on jotakin, mitä koen vääräksi. Ajattelen, että jos tuen jompaa kumpaa, osallistun jollain tavalla, olen tavallaan henkisesti vastuussa. Kun ehdokasta nyt vain ei löydy, niin miksi ihmeessä olisi pakko äänestää???

Ja oikeasti, jos minun olisi PAKKO äänestää (kummallinen ajatus), niin kyllä Haaviston arvomaailma on paljon lähempänä omaani. Jos jätän äänestämättä niin miten kummassa se olisi sama kuin että äänestäisin Haavistoa? En ymmärrä, mutta kyllä helpotti kun sai vuodattaa tänne!!